94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Kinderopvang voor jouw baby

baby_rondleiding_berend_botje.jpg

Wanneer jouw zwangerschapsverlof bijna voorbij is, ben je wellicht op zoek naar geschikte kinderopvang voor jouw baby. Het vinden van de juiste opvang kan lastig zijn. Kinderopvang Berend Botje helpt je hier graag bij. Welke vormen van opvang zijn er en wat voor voordelen heeft kinderopvang voor jouw baby en voor jou en je partner? We vertellen je er graag meer over.

Voordelen van kinderopvang van jouw baby

Wanneer jij en jouw partner beide werken dan biedt kinderopvang een uitkomst. Kinderopvang heeft meerdere voordelen voor jouw baby. Het draagt bij aan de ontwikkeling van jouw baby. Een kind kan zich goed ontwikkelen op sociaal, motorisch, creatief en cognitief vlak. Jouw baby leert om te gaan met kinderen en leert naar mate het ouder wordt hoe het is om samen te spelen, delen en ontdekken.

Bij de kinderopvang van Berend Botje letten we goed op de ontwikkeling van jouw kindje. Hier houden we rekening mee. De deskundige medewerkers kijken waar jouw kindje aan toe is en hoe jouw kindje uitgedaagd kan worden om zich verder te ontwikkelen.

Een veilige en vertrouwde omgeving op de kinderopvang voor jouw baby

Bij Berend Botje bieden we jouw baby fijne opvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Je kunt kiezen tussen het kinderdagverblijf of gastouderopvang. Bij het kinderdagverblijf wordt jouw baby opgevangen op een kindercentrum op een vaste groep. Je kunt jouw baby vanaf 07:00 uur brengen en tot 18:30 uur weer ophalen. Er is dan altijd een persoonlijke overdracht en in de Berend Botje OuderApp kun je zien hoe jouw baby de dag beleeft bij de kinderopvang. Lees hier meer over het kinderdagverblijf.

Past een kleinschalige vorm van opvang beter bij jou en jouw baby? Dan is gastouderopvang van Berend Botje een geschikte oplossing. In een huiselijke omgeving wordt jouw baby opgevangen door een liefdevolle gastouder. Gastouderopvang is de meest flexibele vorm van opvang voor jouw baby. We kunnen goed inspelen op jullie wensen en situatie. Lees hier meer over gastouderopvang.

baby_blokken_berend-botje.jpg

Een rondleiding aanvragen

Ben je benieuwd naar de opvangmogelijkheden of wil je een van onze locaties bekijken? Dat kan! Je kunt bij de locatie bij jou in de buurt een rondleiding aanvragen.

Inschrijven voor kinderopvang van jouw baby

Ben je er al uit welke kinderopvang je voor jouw baby wil? Schrijf jouw baby dan snel en eenvoudig in via onze website. In een paar stappen heb jij jouw baby aangemeld voor kinderopvang.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 088 – 2337000. Wij helpen je graag verder!