94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Vacatures kinderopvang Purmerend

peuterspeelgroep_verven_berend-botje.jpg

Ben jij op zoek naar een leuke vacature en baan in de kinderopvang in Purmerend? Zoek niet verder! Kinderopvang Berend Botje heeft diverse locaties in Purmerend waar we verschillende vacatures in de kinderopvang open hebben staan. Bij Berend Botje ga jij met plezier naar je werk! Ben jij een pedagogisch medewerker of volg je momenteel een opleiding om vervolgens bij de kinderopvang te gaan werken? Kom werken bij de kinderopvang van Berend Botje in Purmerend.

Diverse vacatures medewerkers voor kinderopvang in Purmerend

Bij Berend Botje zijn we altijd op zoek naar goede nieuwe medewerkers voor onze kinderopvang in Purmerend. Het volledige vacatureoverzicht tonen wij op de website. Hier kun je zien welke functies we op dit moment hebben open staan bij de kinderopvang bij jou in de buurt. Zie je geen vacature die jou aanspreekt? Stuur dan een open sollicitatie met jouw cv op of neem contact op met onze werving- en selectiespecialist José via 06-50057939.

De voordelen van werken bij kinderopvang Berend Botje in Purmerend

Werken bij Berend Botje is niet alleen heel leuk, maar biedt ook veel uitdaging en kansen. We zijn een grote organisatie, maar het voelt toch klein aan. Er zijn korte lijnen en je kunt goed en snel schakelen met jouw collega’s van alle locaties en afdelingen. Niet alleen heel handig, maar ook gezellig! De groei en ontwikkeling van de kinderen op de kinderopvang staan voorop, maar ook de ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Wij hebben onze eigen Berend Botje Academie. Daar bieden we je leuke trainingen en opleidingen aan. Kom je werken bij de kinderopvang van Berend Botje in Purmerend, dan bieden we je dus voldoende uitdaging en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Kom solliciteren op onze vacatures voor kinderopvang in Purmerend

Wil jij bij één van onze kinderopvanglocaties in Purmerend komen werken als pedagogisch medewerker? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Wacht niet langer en laat ons weten wie je bent.

Via onze website of Instagram houden we je op de hoogte van de nieuwste vacatures kinderopvang in Purmerend. We maken graag kennis met jou!