94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Vacatures kinderopvang in Oostzaan


baby_tafel_pedagogisch-medewerker_berend-botje.jpg

Wil jij graag werken met kinderen en past een baan in de kinderopvang helemaal bij jou? Bij Berend Botje hebben we diverse leuke vacatures in de kinderopvang in Oostzaan en omstreken. Als pedagogisch medewerker bij Berend Botje maak je echt het verschil voor de kinderen op de opvang. Je bent onderdeel van de ontwikkeling van het kind en helpt het groeien. Bij Berend Botje vinden we niet alleen de ontwikkeling van het kind belangrijk, maar ook van jou! Daarom bieden we je leuke opleidings- en trainingsmogelijkheden. Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct via onze website op een vacature in Oostzaan.

baby_eten_geven_berend_botje.jpg

Werken op de kinderopvang in Oostzaan

We hebben diverse vacatures voor kinderopvang in Oostzaan. Zowel voor de buitenschoolse opvang als het kinderdagverblijf zoeken we leuke nieuwe pedagogisch medewerkers. Je kunt alle vacatures hier bekijken en direct op een functie solliciteren.

Staat de functie die jij zoekt er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie, ook die zijn harstikke welkom! Heb je vragen over een vacature of werken bij Berend Botje? Onze collega José beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt haar bellen via 06-50057939.

Vacatures in de kinderopvang in Oostzaan

Ben jij bijna afgestudeerd als pedagogisch medewerker of al jaren aan het werk op een kinderopvang en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Bij Berend Botje hebben we diverse leuke vacatures in de kinderopvang in Oostzaan. Heb je helemaal geen opleiding gevolgd maar wil je wel graag in de kinderopvang werken? Ook dan zijn er mogelijkheden en kunnen we je intern opleiden.

Werken bij Berend Botje in Oostzaan is niet alleen leuk, maar bied je ook veel kansen. We hebben onze eigen Berend Botje Academie waar we leerzame opleidingen en trainingen aanbieden. Zo kun jij je blijven ontwikkelen. Daarnaast hebben we een leuk team, zijn de lijnen kort en is er aandacht voor jouw talenten.

Klinkt dit goed en wil je onderdeel worden van het Berend Botje team? Solliciteer dan op een vacature in de kinderopvang in Oostzaan. Bekijk hier het volledige vacatureoverzicht.