94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Vacatures kinderopvang Hoorn

peuter_pedagogische_medewerker_berend_botje.jpg

Werken in de kinderopvang is leerzaam, afwisselend en leuk. Bij Berend Botje hebben we diverse vacatures voor functies in de kinderopvang in Hoorn. Zowel pedagogisch medewerkers als gastouders zijn welkom bij ons. Heb je geen opleiding gedaan maar zou je wel graag in de kinderopvang willen werken? Dan bieden we de mogelijkheid om je op te laten leiden bij Berend Botje. Ben je benieuwd naar de vacatures in de kinderopvang in Hoorn? Bekijk hier het overzicht en solliciteer direct!

Diverse vacatures kinderopvang in Hoorn

Bij Berend Botje zijn we op zoek naar diverse medewerkers die willen komen werken bij onze kinderopvang in Hoorn. Wil jij werken bij de kinderopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang? Dat is allemaal mogelijk! Daarnaast zijn we ook op zoek naar leuke en lieve gastouders. Bekijk in ons vacatureoverzicht welke vacatures op dit moment open staan. Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Via onze social media en website houden we je op de hoogte van alle vacatures in Hoorn. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met José via 06 – 50057939. Zij helpt je verder en vertelt je meer over de vacatures en sollicitatieproces van Berend Botje.

Voordelen van werken in de kinderopvang in Hoorn

Werken in de kinderopvang is niet alleen heel leuk, maar brengt bij Berend Botje ook nog diverse voordelen met zich mee. Wij bieden jou veel uitdaging en kansen. Groei en ontwikkeling zijn bij ons erg belangrijk en daar bieden we je dan ook alle mogelijkheid toe middels onze eigen Berend Botje Academie. Dankzij onze trainingen en opleidingen kun jij je blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een afwisselende baan, hebben we persoonlijke aandacht voor jou en bieden we je leuke extra’s.

Solliciteren op vacatures kinderopvang in Hoorn

Kom jij werken bij onze kinderopvang in Hoorn? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en maken graag kennis met jou. Klik hier om alle vacatures in de kinderopvang te bekijken en solliciteer bij Berend Botje.