94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Vacatures kinderopvang Edam

baby_tafel_pedagogisch-medewerker_berend-botje.jpg

Kom werken bij de leukste kinderopvang in Edam en de omgeving van Edam! Bij Kinderopvang Berend Botje zijn we op zoek naar diverse pedagogisch medewerkers. Berend Botje is een grote kinderopvangorganisatie en biedt op diverse plekken verschillende opvangsoorten aan. Zowel voor de peuteropvang, als de kinderopvang en BSO zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij graag werken bij de kinderopvang in Edam? Wacht dan niet langer en solliciteer direct bij Berend Botje.

peuterspeelgroep_tong-uitsteken_berend-botje.jpg

Leuke vacatures bij de kinderopvang in Edam

Je kunt hier bekijken welke vacatures we op dit moment bij de kinderopvang in Edam open hebben staan. Vind jij het leuk om kinderen te begeleiden bij hun groei en ontwikkeling? Dan is een baan als pedagogisch medewerker bij Berend Botje jou op het lijf geschreven. Bij Berend Botje besteden we niet alleen veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen, maar ook aan die van onze medewerkers. Je kunt je bij ons blijven ontwikkelen en verder groeien. Wij investeren in jou en helpen je verder. Via onze Berend Botje Academie bieden we je leuke trainingen en opleidingen aan. Klinkt dit goed? Solliciteer dan op één van onze vacatures in de kinderopvang in Edam.

Voordelen van werken bij Berend Botje

Naast dat we bij Berend Botje veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van onze medewerkers, vinden we ook jouw werkgeluk erg belangrijk. Werken bij kinderopvang Berend Botje biedt dan ook diverse leuke voordelen:

Solliciteer bij de kinderopvang in Edam

Wil jij werken in de kinderopvang in Edam of de omgeving van Edam? Reageer dan nu op één van onze openstaande functies. Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen maar wil je wel graag werken bij kinderopvang Berend botje? Stuur dan een open sollicitatie. Je mag ook contact opnemen met José Schuit via 06 – 50 05 79 39, zij beantwoordt al jouw vragen.