94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Vacature pedagogisch medewerker bij Berend Botje


baby_tafel_pedagogisch-medewerker_berend-botje.jpg

Ben jij op zoek naar een leuke vacature voor pedagogisch medewerker bij de kinderopvang? Berend Botje heeft diverse leuke functies open staan. Als pedagogisch medewerker bij Berend Botje ben je dagelijks in de weer met een groep kinderen en geef je hen een veilig en vertrouwd gevoel. Samen met jouw collega’s maak je van iedere dag een feestje, organiseren jullie leuke activiteiten en stimuleren jullie de ontwikkeling van de kinderen. Elke dag is anders als pedagogisch medewerker bij kinderopvang Berend Botje! Klinkt dit goed? Bekijk dan onze vacatures voor pedagogisch medewerker hier.

Vacatures kinderopvang

Wat leuk dat je wilt gaat werken in de kinderopvang of misschien wel op zoek bent naar een nieuwe baan in de kinderopvang. Bij Berend Botje zijn we altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers die ons team komen versterken. In verschillende plaatsen zoeken we nieuwe medewerkers voor verschillende functies. Wil jij graag komen werken op de BSO, de kinderopvang of is peuteropvang meer iets voor jou? Wij bieden diverse mogelijkheden! Bekijk hier alle vacatures bij Berend Botje.

Blijf groeien als pedagogisch medewerker bij Berend Botje

Bij Berend Botje bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. We hebben onze Academie waar je diverse cursussen en trainingen kunt volgen. Het werkgeluk van onze medewerkers staat voorop, daarom is er persoonlijk aandacht voor jou. Jouw talenten laten we verder bloeien. Daarnaast bieden we ruimte om mee te denken en bieden we voldoende afwisseling.

We zijn een grote organisatie die klein aanvoelt. Door de korte lijnen en het gezellige en hechte team voelt Berend Botje als een familie. We doen veel leuke extra’s en organiseren bijvoorbeeld teamuitjes.

Word jij onderdeel van Berend Botje?

Lijkt het jou leuk om onderdeel van ons team te worden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op de vacature die jou aanspreekt. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-50057939 of [email protected].