94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Welkom bij onze peuterspeelgroepen in Hoorn!

peuterspeelgroep_tak-in-de-tuin_berend-botje.jpg

Zoek jij opvang voor jouw peuter in Hoorn? Kijk dan eens bij één van de peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal) van Kinderopvang Berend Botje! Of je nu in Hoorn Centrum, Huesmolen, Kersenboogerd of Zwaag woont: er is altijd wel een Berend Botje peuterspeelgroep bij jou in de buurt!

Welkom bij onze peuterspeelgroepen in Hoorn!

De Flierefluiter in Zwaag

Peuterspeelgroep De Flierefluiter is gevestigd in montessorischool de Flierefluiter. Deze locatie is speciaal ingericht voor peuters van 2 tot 4 jaar om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Op de peuterspeelgroep krijgt jouw kind alvast ruimte om kennis te maken met de basisschool. Dit maakt de stap naar de basisschool een stuk makkelijker. Naast een peuterspeelgroep biedt Berend Botje ook buitenschoolse opvang (bso) op de Flierefluiter.

Peuterspeelgroep Hoorn Kersenboogerd

Deze peuterspeelgroep is gevestigd in basisschool De Klipper in Hoorn Kersenboogerd. Deze peuterspeelgroep heeft een prachtig groen ingericht speelplein, een sportveld en een mooie lichte ruimte in de school. Ook mogen we de gymzaal van de school gebruiken voor verschillende leuke activiteiten. Op deze locatie vind je naast een peuterspeelgroep ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (bso) van Berend Botje. We laten je uiteraard graag onze mooie locatie zien! 

Peuterspeelgroep Hoorn-Centrum

Tegenover Schouwburg het Park in Hoorn vind je Peuterspeelgroep Hoorn-Centrum. Deze peuterspeelgroep is prachtig en centraal gelegen vlakbij het IJsselmeer. De peuterspeelgroep is gevestigd in ons kindercentrum. Hier is een prachtige ruimte speciaal ingericht voor peuters van 2 tot 4 jaar oud. De ruimte grenst aan de centrale hal en biedt ruimte voor een kinderkookcafé, atelier en een timmerruimte. Hier vind je, naast een peuterspeelgroep, ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang van Berend Botje.  

Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Zoek je naar een peuterspeelgroep in de Huesmolen? Vlakbij winkelcentrum Huesmolen vind je ons kindercentrum. Hierin bieden we onder andere ruimte aan Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen. De locatie is ruim ingericht en beschikt over een atelier, een uitdagende speelhoek en een vrolijk gekleurde hal. Daarnaast kunnen de kinderen van deze peuterspeelgroep spelen in de prachtige buitenruimte. Kindercentrum Hoorn-Huesmolen vind je naast de peuterspeelgroep ook een kinderdagverblijf en een bso van Berend Botje.

Kortom: er is veel mogelijkheid voor de opvang van jouw peuter. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding.