94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Zwangerschaps- en newborn fotoshoot op 13 april 2024 bij Kinderdagverblijf Volendam Don Bosco
15 Mar

Zwangerschaps- en newborn fotoshoot op 13 april

baby_eten_geven_berend_botje.jpg

Berend Botje organiseert een gratis fotoshoot

Ben je of ken je iemand die zwanger is of een pasgeboren baby heeft? Berend Botje organiseert een gratis fotoshoot. De fotoshoot is bij Kinderdagverblijf Don Bosco op zaterdagochtend 13 april in samenwerking met Laura Abbekerk. Zo kan je dit bijzondere moment voor altijd koesteren!

gratis_zwangerschaps_newborn_fotoshoot.jpg

Persoonlijke zwangerschaps- en newborn fotoshoot

Na opgave sturen we een bevestiging van de persoonlijke fotoshoot met daarin alle aanvullende informatie. De modellen worden ontvangen in het kindercentrum en de fotograaf neemt alle tijd om een mooie setting te maken. De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten. De fotoshoot is gratis, inclusief een mooie digitale foto. Voor nabestellingen en digitale bestanden kun je terecht bij Laura Abbekerk.

Schrijf je snel in!

Interesse? Schrijf je hier snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Vermeld bij de aanmelding of je zwanger bent of dat je met een pasgeboren baby komt.

Aanmelden zwangerschaps- en newborn fotshoot

Leuk dat je je hebt aangemeld voor de zwangerschaps- en newborn fotoshoot. De locatie is vanaf 9:30 geopend. Als je het leuk vindt, kun je voor of tijdens de fotoshoot even rustig rondkijken en vragen stellen aan de medewerkers. Je vindt een bevestiging van de aanmelding in je mail.

Locatie: Kinderdagverblijf Volendam Don Bosco, Heideweg 2a, Volendam.

Heb jij een voorkeur voor een bepaald tijdstip? We houden rekening met je voorkeur, maar kunnen helaas niet garanderen dat jij op dit tijdstip aan de beurt bent.