94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Openingsfeest in Nibbixwoud!
28 Mar

Openingsfeest Peuterspeelgroep Hummelhof

peuterspeelgroep_tong-uitsteken_berend-botje.jpg

Op vrijdag 19 april vieren we van 10:00 tot 12:30 uur de officiële opening van Peuterspeelgroep Nibbixwoud met een openingsfeest! Kom je ook?

Berend Botje Nibbixwoud is in januari verhuisd naar de Sint Nicolaasschool. De nieuwe locatie wordt feestelijk gevierd. De verhuizing vond plaats, omdat de oude locatie te groot was voor het aantal kinderen dat werd opgevangen. Bovendien vinden wij een goede samenwerking met de basisschool heel belangrijk voor een goede, doorgaande leerlijn van peuterspeelgroep naar kleuterklas.

Feestelijke opening van peuterspeelgroep

De opening van de nieuwe locatie wordt feestelijk gevierd met een openingsfeest op vrijdag 19 april. Van 10:00 tot 12:30 is er tijd voor rondleidingen, kun je vragen stellen en is er een feest voor de kinderen, waar ze kunnen knutselen en diverse spelletjes spelen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Meer informatie

De peuterspeelgroep is gevestigd in Basisschool Sint Nicolaasschool. Heb je vragen of wil je meer weten over het kinderdagverblijf? Neem dan contact op met onze binnendienst via [email protected] of 088-2337180.