94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

hoogwoud-wulfram-header-kinderopvang-berend-botje.jpg

ClubBB Opmeer - Wulfram

Bij onze Actieve bso ClubBB Wulfram vangen wij kinderen vanaf 7 jaar op. Op deze bso ligt het accent op sport, spel, creativiteit, muziek en kunst. Samen met de kinderen stellen we elke twee maanden een nieuw programma met workshops en sportieve en creatieve activiteiten samen. Denk bijvoorbeeld aan workshops zoals zelfverdediging, theater, streetdance en kunst. Deze workshops worden begeleid door professionals uit het desbetreffende vakgebied. Daarnaast bieden we voldoende vrije tijd en andere naschoolse activiteiten aan die aansluiten bij de behoeften van het kind.

De buitenschoolse opvang van ClubBB Wulfram bevindt zich in Basisschool Wulfram in Hoogwoud.

Openingstijden

ClubBB Wulfram is geopend van maandag t/m vrijdag.

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

Meer over Berend Botje Opmeer - Wulfram

Berend Botje let op de kleintjes, ook als het gaat om eten en drinken. Wij letten onder meer op de richtlijnen van het Voedingscentrum en onze eigen pedagogische visie. Zo krijgen kinderen geen zoete dranken, maar water, lauwe thee, halfvolle melk en karnemelk.

Voeding op de BSO
Op ClubBB bieden we zowel fruit als groenten aan tijdens het eetmoment en sluiten af met een cracker of rijstwafel. We stimuleren de kinderen om dit zelf te snijden of te smeren. Ons aanbod voor beleg bestaat uit bewustere keuzes.

LRK-nummer: 272925512

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de Berend Botje OuderApp.

Locatieleidinggevende aan het woord

"Het is een prachtige uitdaging om elke dag opnieuw te zorgen voor verwondering. En de blik in de ogen van elk kind te zien wanneer hij/zij weer een beetje van de wereld om zich heen ontdekt."

melanie-boon_berend-botje_leidinggevende.jpg
Melanie Boon Locatieleidinggevende

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie aanwezig.

Locaties in Gemeente Opmeer

In Gemeente Opmeer hebben wij ook de volgende locaties:

Volg het laatste nieuws
contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”