94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Hart voor gastouderopvang

peuter-voordeur-buiten-berend-botje.jpg

Een gastouder van Berend Botje biedt je kind een extra thuis en liefdevolle zorg en aandacht. Gastouderopvang is een zeer fijne vorm van kinderopvang, omdat deze het dichtst bij ‘thuis’ ligt. De gastouder vangt jouw kind namelijk in haar huis op. En dat is een fijne omgeving voor elk kind!

Een eigen plekje voor je kind

Het grote voordeel van gastouderopvang voor je kind is dat hij/zij bij de gastouder een eigen plekje heeft. Ook wordt je kind elke dag opgevangen door hetzelfde, vertrouwde gezicht. Er ontstaat vaak een mooie, langdurige band tussen de gastouder, kinderen en ouders.

Samen spelen, leren en ontdekken

Gastouderopvang is huiselijk en kleinschalig. Er zijn meestal ook een aantal andere kinderen om mee te spelen. En om van te leren natuurlijk! Ook dat is fijn aan gastouderopvang, want kinderen leren het meeste van elkaar. Bij een gastouder kan dat op een gezellige, prettige manier in een kleine groep.

Flexibele opvang

Voor jou is een pluspunt dat gastouderopvang vaak flexibel is. We kunnen goed inspelen op jullie werksituatie en wensen. Heb je bijvoorbeeld op onregelmatige tijden of in het weekend opvang nodig? In overleg met je gastouder is veel mogelijk. Ook wanneer je een eigen bedrijf of wisselende diensten hebt kan dit handig zijn.

Gastouder zoeken

Ben jij op zoek naar een gastouder? Onze bemiddelingsmedewerkers van Berend Botje helpen je hierbij. Zij kennen de gastouders en zoeken de gastouder die het beste bij jullie gezin past. Ze zorgen dat er goede afspraken over de opvang worden gemaakt en zien er op toe dat aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne wordt voldaan.

Wil je meer weten over gastouderopvang bij Berend Botje? Lees dan hier verder. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag!

De voordelen van gastouderopvang op een rij:

 

Video: wat doen wij bij het Berend Botje gastouderbureau? We nemen je mee

In dit onderstaande filmpje over het gastouderbureau laten wij graag zien wat wij als gastouderbureau doen.